Ringen die wat doen voor je hand

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij deze speciale gelegenheid horen bijzondere trouwringen. Ringen die je niet in de collectiefolder van elke doorsnee juwelier vindt… Onze eigen trouwlijn is de serie “Solid as a Rock” die gebaseerd is op de geologische structuren van gebergten. Pieken en dalen, ribbels en hobbels, net als in het leven. De trouwringset dankt zijn naam aan de hit van Ashford&Simpson waarin wordt beschreven dat hun relatie solid as a rock is. Hoe romantisch.

Naast de Solid as a rock hebben we ook een serie trouwringen in Mokume Gane . Deze ringen gemaakt in de Japanse smeedtechniek die lijkt op de techniek van damaststaal zijn zeer exclusief en bijzonder uniek. Elk stuk heeft zijn eigen patroon. Alle combinaties van metalen zijn mogelijk, zoals goud met palladium en zilver.

The Gold Xperience ® heeft een aantal ringen in vaste collectie. Deze worden in beperkte oplage gemaakt en zijn allemaal toch uniek. Zegelringen en cachetringen hebben we niet standaard in de collectie maar kunnen zeker wel door ons gemaakt worden. Ook een gravure kan door ons worden gezet. Heeft u vragen of wilt u een ring laten maken met een gravure, neem dan contact met ons op.

Menu