Exclusieve handgemaakte sieraden

Exclusieve handgemaakte sieraden met een funky touch

De collectie exclusieve handgemaakte sieraden van The Gold Xperience ® is gericht op expressie en onderscheidt zich door de elegante, chique uitstraling met een funky touch. Geïnspireerd op architectuur en met een knipoog naar het artiestenleven… dit zijn sieraden vooral bedoeld voor mensen die durven.

De unieke juwelen worden vervaardigd in het eigen atelier van The Gold Xperience ® en zijn van hoge kwaliteit sterling zilver, van 14 of 18 karaat goud (soms zelfs 21 karaat) en van platina. Bij de meeste van onze sieraden maken we gebruik van kleur en hiervoor worden de beste diamanten, saffieren, robijnen, smaragden en andere edelstenen gebruikt.

Al onze handgemaakte juwelen zijn volledig van zilver, goud of platina, en nooit zal een sieraad uit het ons atelier verzilverd of verguld zijn. Bij ons wordt een sieraad al zeker niet niet gerhodineerd. Op het (bij sommige juweliers vaak goedkopere) basismetaal wordt bij rhodineren slechts een laagje van maximaal 25micron (= 0,0025 milimeter!) aangebracht. Vanzelfsprekend zal zo’n dun laagje snel slijten waardoor het sieraad ondraagbaar wordt. Daarom maken wij alleen gebruik van eerlijke en duurzame materialen en weet je precies waar je aan toe bent. Lees meer hierover …

En verder…

Gouden hanger vingerafdruk laser

Gouden hanger vingerafdruk

Doortrekoorbel zilver parel

Doortrekoorbel zilver parel

Armband robuust goud

Armband Robuust Goud

F en G sleutel hanger

Hanger Vioolsleutel-Bassleutel

Gouden hanger domino

Gouden hanger domino

Hanger Amsterdam Topaas witgoud

Hanger Amsterdam Topaas witgoud

Babyrammelaar zilver Dolfijn

Babyrammelaar zilver Dolfijn

Armband goud

Armband goud “Stripes”

Armband zilver

Armband zilver “Stripes”

Armband Zilver

Armband Zilver Goud

Armband zilver-goud-opaal

Armband Zilver Goud Opaal

Menu