Exclusieve handgemaakte sieraden

Exclusieve handgemaakte sieraden met een funky touch

De collectie exclusieve handgemaakte sieraden van The Gold Xperience ® is gericht op expressie en onderscheidt zich door de elegante, chique uitstraling met een funky touch. Geïnspireerd op architectuur en met een knipoog naar het artiestenleven, zijn de sieraden vooral bedoeld voor mensen die durven.

De unieke juwelen zijn handgemaakt in het eigen atelier van The Gold Xperience ® en van hoge kwaliteit sterling zilver, van 14 of 18 karaat goud (soms zelfs 21 karaat) en van platina. Bij de meeste van onze sieraden maken we gebruik van kleur. Hiervoor worden de beste diamanten, saffieren, robijnen, smaragden en andere edelstenen gebruikt.

Al onze handgemaakte juwelen zijn volledig van zilver, goud of platina. Nooit zal een sieraad uit het ons atelier verzilverd of verguld zijn en ze worden al helemaal niet gerhodineerd. Dit om reden van het feit dat op het (vaak goedkopere) basismetaal slechts een laagje van maximaal 25micron (= 0,0025 milimeter!) komt. Vanzelfsprekend zal zo’n dun laagje snel slijten waardoor het sieraad ondraagbaar wordt. Lees meer hierover …

En verder…

Collier hanger Tahitiparel wit goud geel goud diamanten

Collier zwarte Tahitiparel goud diamanten

Oorbel 18 karaat geel goud met diamant en zalmroze parel

Oorsteker met parel en diamant

Collier platina zout water parels

GDX Queen Platinum

GDX Amsterdam Ametrien

Koninginneschakel zoutwaterparel wit

GDX Queen

GDX Queen Gold/Platinum

GDX Amsterdam Wit goud Topaas

GDX Amsterdam

GDX Amsterdam Goud Citrien

GDX Stripe

GDX Curl

Manchetknopen in opdracht

Menu