Reviews

2 verschillende, overgebleven oorbellen lagen al jaren te wachten…waarop…. ? en ja, Charlotte gaf ze opnieuw glans en een maatje… ze kunnen nu weer doen waarvoor ze gemaakt zijn…. 1+1, en 1+1, glanzend en wel, sàmen als vernieuwd paar! Dank voor je vakwerk Charlotte ! ?TOP ?

Vandaag mijn ringen opgehaald die Charlotte groter voor me had gemaakt. Ik kan deze ringen sinds 4 jaar weer dragen. Ook een oorbel laten repareren die ik al zeker 10 jaar stuk was. Zo blij met niet alleen het vakmanschap maar ook met de sympathieke en creatieve denkwijze van deze vakvrouw. Ik raad iedereen van harte aan om niet alleen te laten repareren maar ook te laten creëren van prachtige sieraden. Wat een multitalent

Ingrid de la Parra ♥♥♥♥♥

De armband van mijn vriendin Marlies is fantastisch gerepareerd. Veel succes met je mooie ontwerpen.

Madelene Zaalberg ♥♥♥♥♥


Martine♥♥♥♥♥

Charlotte heeft van een ring van mijn overleden moeder een prachtige nieuwe ring gemaakt. De oorspronkelijke ring was gedateerd maar met de bestaande saffier en diamantjes wist ze er een prachtig eigentijds ontwerp van te maken. Aangezien ik niet precies voor ogen had wat ik wilde, begon ze al schetsend de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is heel mooi geworden en ik kan Charlotte beslist van harte aanbevelen!

Rob Bakkenes♥♥♥♥♥
Ik hoor hier alleen maar positieve geluiden over.

Annemieke Quax♥♥♥♥♥

Heb net de ring opgehaald die is gemaakt van een hangertje dat mijn oma als verlovingsgeschenk van mijn opa kreeg. Ik kreeg steeds te horen dat het niet mogelijk was om er een ring van te maken. Maar Charlotte Vogel kon het wel. En hoe! Ik ben er zo blij mee!

Ralph Westra♥♥♥♥♥

Heel goed geholpen, dag voor onze trouwdag ring weer teruggevonden van mijn vrouw. Ring was doorgeknipt ging niet meer van haar vinger. Enkele juweliers gebeld maar kregen het niet voor elkaar om het op onze trouwdag nog te repareren. The Gold Xperience wel! Zelfs dezelfde dag nog. Heel tevreden en kom zeker terug. Van mij een dikke 10!

Danny Bakker ♥♥♥♥♥

Zeer kundig en aardig personeel, men heeft passie voor het vak!

Tevreden Klant ♥♥♥♥♥
Heel veel dank voor de werkelijk prachtige broche die u in zo korte tijd voor me hebt gemaakt. Ik was al heel lang op zoek naar een grote broche in strakke vormen met een groene steen. En dat idee heeft u samen met mij al tekenend vorm gegeven. U begreep me onmiddellijk en het resultaat is echt onwaarschijnlijk mooi. Een sieraad met allure en tot in de perfectiegemaakt. Ik zal beslist nog veel vaker een beroep gaan doen op uw artisticiteit en vakmanschap. Een zeer tevreden klant!

Astrid Schotvanger ♥♥♥♥♥

Prachtige ketting voor de master uitreiking van mijn dochter laten maken. Na een minder goede ervaring bij een webshop, uitgekomen bij deze goudsmid. Zoveel mooier, goede service en met aandacht gemaakt. Mijn dochter is er heel blij mee.

Clinton Aarts ♥♥♥♥♥


MC de Wildt ♥♥♥♥♥

Leuke (private) workshop gedaan, drie generaties, 3 harten van goud, maar dan gemaakt van zilver! Ieder een eigen sieraad. Fijne begeleiding van Charlotte en top service. Een aanrader als je een mooi, uniek cadeau wil geven! Dank voor de belevenis! R, MC, S

Frank van der Laan ♥♥♥♥♥
Met een aantal collega’s heb ik een workshop bij Charlotte gevolgd. Een creatieve ondernemer die ook de flexibiliteit heeft de lunch te organiseren en met haar ‘gouden handjes’ de mooiste dingen kan maken. En ons geholpen heeft zodat we na afloop allemaal thuis een eigengemaakt sieraadje konden laten zien.

Tanet. ♥♥♥♥♥
I have a dream.

Theo noort van den ♥♥♥♥♥
Ons eerste contact bestand uit het korter maken van een armbandje (wat uit meerder strengs bestond) en het vast maken van een bedeltje aan een bedelarmband. Door omstandigheden was het allemaal heel kort dag, maar werd het perfect en op tijd uitgevoerd. Mede hierdoor besprak ik met haar de mogelijkheden voor een hanger, voor mijn vrouw. Ik had zelf een idee hoe hij er ongeveer zou moeten uitzien. Zij tekende aan de hand van mijn verhaal een voorbeeld. Ik had het zelf niet beter kunnen doen. De uitvoering is echter nog mooier geworden. Super dankbaar voor deze unieke hanger die ook weer perfect is uitgevoerd.

Jan van Maurik ♥♥♥♥♥

Steven Kuiper ♥♥♥♥♥

Puur vakmanschap! Dank voor het meedenken en je flexibiliteit Charlotte.


trompoNOOB 303♥♥♥♥♥

Geweldige service. Zeer klant vriendelijk! Een absolute aanrader!!

Nancy Evers. ♥♥♥♥♥
Waanzinnig blij me mijn mooie ring, Charlotte is een echte vakvrouw en doet haar werk met passie!! Luisterd goed naar je wensen en denkt met je mee. Kom graag nog eens terug

Tjerk Hanedoes ♥♥♥♥♥
Goede service, behulpzaam en redelijk geprijsd.

a b

♥♥♥♥♥

Rick Daanje

♥♥♥♥♥

Anne-Heidi Meijer ♥♥♥♥
Leuke workshop ringen maken gedaan. Informele sfeer, maar professioneel in uitvoering. Aanrader!

Nie przyjemna obsługa

Martin Bunschoten ♥♥♥♥♥

Na lang overleggen, een topring gekocht.

Menu