Ringen die wat doen voor je hand

Ringen maken is waar The Gold Xperience ® in uitblinkt, al zeggen we het zelf. Voor gespierde handen of voor pianovingers, voor elke hand is een perfecte ring. Een klassieke ring met een moderne knipoog, de Dimple? Of liever een beproefd model met een eigen twist zoals een alliancering met kleurstenen en diamanten?

Een ring kan veel zeggen over de persoon die hem draagt. Niet alleen de smaak van die persoon, maar ook het karakter. Ben je ingetogen en bescheiden of juist meer robuust en stoer? Een ring kan zelfs praktische informatie geven. Bijvoorbeeld of de persoon getrouwd is of verloofd (trouwring en verlovingsring), of uit welke familie hij of zij komt (zegelring met familiewapen).

The Gold Xperience ® heeft een aantal ringen in vaste collectie. Deze worden in beperkte oplage gemaakt en zijn allemaal toch uniek. Zegelringen en cachetringen hebben we niet standaard in de collectie maar kunnen zeker wel door ons gemaakt worden. Ook een gravure kan door ons worden gezet. Heeft u vragen of wilt u een ring laten maken met een gravure, neem dan contact met ons op.

gouden alliance ring diamant

Gouden alliancering diamant

GDX Ring Dimple SuperDeluxe

Ring goud GDX Dimple SuperDeluxe

Wit gouden bandring met topaas en diamant

Ring Goud Dimple Deluxe

Ring goud Dimple dekluxe

Ring goud GDX Dimple Deluxe

Ring goud GDX Dimple Deluxe

Ring goud Dimple 

Ring GDX Dimple

Alliancering kleur diamanten

Alliancering GDX Sparkle Colour Diamonds

Alliancering kleur-edelstenen

Alliancering GDX Sparkle Colour

Diamant aanschuifring alliance

Alliancering Diamant GDX Sparkle

Zilveren ring Cordoba

Ring zilver “Cordoba”

Wikkelring rood goud

Gouden wikkelring Swirl rood

Menu