Oorsieraden die passen bij je gezicht

Oorsieraden draag je natuurlijk dicht bij je gezicht en moet daar dan ook bij passen. Ook het kapsel is bepalend voor wat je kan dragen. Is een opvallende shoulderduster misschien heel mooi bij een struise dame met lang haar, zal een dame met een rond gezicht of kort haar beter tot haar recht komen met een mooie oorknop of creooltje.

Door de jaren heen verandert de smaak en de mode, en tegenwoordig zien we weer wat meer opvallende sieraden. Ook de oorbellen mogen nu weer wat groter, want “more” is het nieuwe “less”. Maar niet iedereen gaat mee met de allerlaatste mode en dat is maar goed ook, want dan is er nog ruimte voor variatie. We vervaardigen dan ook alle soorten oorsieraden. Of het nu shoulderdusters, de populaire doortrekoorbellen, oorknoppen of creolen zijn, we maken alle oorbellen naar eigen ontwerp en in eigen atelier. Hierbij maken we meestal gebruik van 18 karaat goud en platina, gecombineerd met diamanten en zoutwaterparels.

Zit de ideale set niet in de collectie, dan maken we graag oorsieraden in opdracht. Neem contact met ons op om samen een mooi ontwerp te maken.

Menu