Armbanden – als je durft

Armbanden van The Gold Xperience ® draag je bewust. Een schakelarmband of spangarmband, met edelsteen of in Japanse damast…. de armband hoort bij jou. Opvallend maar stijlvol en barstensvol levenslust. Geen excuses.

Armbanden hebben we in verschillende materialen, stijlen, soorten en maten. Een stoere armband van zilver met een grote steen er in voor bij de spijkerbroek met laarsjes of toch liever de stevige armband in Mokume Gane van koper met zilver? Of je kiest ervoor om de set met oorbellen en ketting te completeren met een armband uit bijvoorbeeld de Solid as a Rock – serie.

Een armband is net als alle andere juwelen van The Gold Xperience ® altijd gemaakt van de beste materialen. Sterling zilver, 14 of 18 karaat goud en platina is de standaard. Vervolgens voegen we daar prachtige edelstenen, diamanten en/of parels aan toe en vervaardigen elke armband met zoveel zorg dat de passie van de arm straalt.

Natuurlijk kan de edelsmid ook een armband naar eigen ontwerp voor je maken. Heb je zelf nog oud goud? Dan kunnen we dat gebruiken om een nieuw sieraad van te maken. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel in Baarn.

Menu