Franchise • Uw eigen GDX-onderneming

De formule van The Gold Xperience®

The Gold Xperience ® is meer dan een sieradenmerk. Het is een edelsmederij opgericht in 2014 waar het sieraad met veel zorg en zeer ambachtelijk wordt vervaardigd, in die zin ouderwets. De sieraden zelf zijn echter alles behalve ouderwets. Ze zijn elegant en stoer tegelijk, altijd opvallend en gericht op de zelfbewuste vrouw (en soms man) die volop geniet van het leven.

Een bezoek aan The Gold Xperience®. is een ervaring, de naam zegt het al. De klant is een gast en wordt warm onthaald… ook als deze niet direct van plan is iets te kopen. Een gast van The Gold Xperience®. wordt van begin tot eind begeleid in de keuze, óf uit de collectie óf bij een opdracht. Het gesprek onder het genot van een kopje koffie is dan ook essentieel om onze gast te begrijpen.

Positieve instelling, vakmanschap en een eindeloos geduld

Herkent u zich in de volgende kenmerken?

 • U bent een gedreven goudsmid (liefst ook zilversmid) en heeft oog voor kwaliteit
  Liefde voor het ambacht/techniek en aandacht voor kwaliteit zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap in een GDX-winkel. Door met vakmanschap en precisie uw vak uit te voeren zult u door uw klanten als een autoriteit op dit vlak worden gezien en zult u spoedig een regiofunctie vervullen.
 • U bent energiek en toont volledige inzet
  U staat zelf op de winkelvloer en werkt ook zelf in het atelier. U geeft onvermoeibaar aan uw klanten de aandacht die hen toekomt. U kunt goed luisteren en kijken. U bindt uw klanten door uw adviezen, enthousiasme en de kwaliteit van uw persoonlijke service. Door uw inzet maakt u van kijkers kopers en van klanten ambassadeurs voor de winkel.
 • U heeft verkooptalent en een commerciële instelling
  Verkooptalent is een combinatie van een gastvrije instelling, mensenkennis, doortastendheid en flair. U bent een echte gastheer/gastvrouw en u sluit persoonlijk goed aan bij uw doelgroep. Professionele netheid in uw voorkomen en etiquette zijn vanzelfsprekend voor u.
 • U heeft leidinggevende capaciteiten
  De winkel is uw eigen bedrijf en u neemt ervoor de verantwoordelijkheid, ook al weet u zich op vele vlakken gesteund door de hoofdvestiging. In het geval dat u personeel in dienst heeft, kunt u zowel inspirerend als corrigerend omgaan met uw personeel.
 • U heeft voldoende financiële armslag
  U bent bereid en in staat geld vrij te maken en te investeren in de winkel. U analyseert voortdurend uw verkoopcijfers en stuurt waar nodig bij.
Als franchisenemer heeft u alle mogelijkheden van een zelfstandige ondernemer, terwijl u zich gesteund weet door de kennis en ervaring van The Gold Xperience®.
Menu