Over ons • goudsmid en diamantzetter

Charlotte Vogel – Goudsmid en diamantzetter

Goudsmid en diamantzetter Charlotte Vogel heeft een motto en dat is “Mens, durf te leven!”. Als ontwerper achter het merk The Gold Xperience ® is haar missie om kleur en passie in het leven te brengen met haar juwelen.

Stoere elegantie

Haar inspiratie doet de ambachtsvrouw op uit (binnenhuis)architectuur – met name Amsterdamse School – en muziek of de artiest. Invloeden van Prince vindt u niet alleen in de merknaam maar zeker ook in de opvallende sieraden. Kortom, geen valse bescheidenheid maar een classy uitstraling met een funky touch.
Charlotte (1979) deed de Vakschool in Schoonhoven

Sebastiaan – Diamantzetter en goudsmid

Goudsmid Sebastiaan is in de leer geweest bij meester diamantzetters. Hij is dan ook gespecialiseerd in de het zetten van onze edelstenen in de meest gangbare maar ook in zeldzame zettechnieken. Hij zorgt daarbij ook voor de inkoop van de beste diamanten en andere bijzondere edelstenen. Een diamant gezet door Sebastiaan schittert als in geen enkele andere ring!

Sebastiaan deed ook de Vakschool in Schoonhoven

Fabio – Reparatie van juwelen

Basisgoudsmid Koray is verantwoordelijk voor alle dagelijkse reparaties aan juwelen. Voor elke probleem heeft hij een oplossing. Zo worden de sieraden die ter reparatie bij ons worden aangeleverd weer als nieuw bij de klant afgeleverd!

Ook Koray heeft zijn diploma bij de Vakschool Schoonhoven behaald

André – Reparatie van horloges

Onze klokkenmaker/horlogier heeft zijn sporen in het vak verdiend. Of het een Zaanse of een Sallandse klok is, een Cartier of een Rolex… André reviseert en repareert alles.

André heeft de opleiding Uurwerkmaker gedaan op de Vakschool Schoonhoven

Menu