Stoere, funky sieraden voor hem en haar

Binnen het merk The Gold Xperience ® bestaan meerdere series. Zo is de Dimple, de ring van bewerkt wit goud of geel goud met een of meerdere edelstenen een van de meest populaire series. Smal of breed, wit goud of geel goud, een saffier of een smaragd... de ring wordt geheel gepersonaliseerd. De Dimple is echt het signature piece van het merk The Gold Xperience ®. 

De serie Stripe is echt een lijn die gekenmerkt wordt door stijlvolle eenvoud. Een brede zilveren basis met een gehamerde 14kt gouden band. Klasse!

Solid (as a Rock) is een mooie lijn in goud of zilver waarbij de gelijknamige hit van Ashford&Simpson de inspiratiebron was. Het wordt dan ook vaak gedragen als trouwringset!

Wil je nét iets meer opvallen dan zijn de armbanden uit de serie Crossed echt iets voor jou. Zilveren armbanden met een grote edelsteen. 

Klik of tap op de categorie van je keuze voor een overzicht. Voor trouwringen of assieraden kijk je bij "Trouw & Rouw". Staat bij een sieraad dat het verkocht is? Bel, mail of kom langs want er kan voor jou een nieuwe gemaakt worden!

Bestel hier jouw sieraad