Laatste nieuws

5 jaar The Gold Xperience ®

5 Jaar The Gold Xperience​ vieren we met taart en cadeaus
Jaren geleden overwoog ik een carrièreswitch... 
Ik had lang als schadecorrespondent in verkeersschadeverzekeringen gewerkt en begon me te vervelen met die wetboeken, ik was er behoorlijk klaar mee. Nog vóór dat ik mijn eerste studie deed (22 jaar geleden) had ik een half jaar meeloopstage gedaan bij een goudsmid met eigen zaak en wist dat dit iets voor mij was. Dus aanpakken en gaan: ik ging de opleiding tot goudsmid volgen.
 
5 Jaar geleden begon ik dan mijn eigen sieradenmerk en meteen een winkel met werkplaats erbij. Dat laatste wil overigens zeggen: verkoop ín de werkplaats want mijn eerste adres was nogal klein. Geen erfenisje van een verre oom, geen financiering van de bank... gewoon 's nachts receptiewerk bij een hotel, 's morgens schoonmaken en 's middags mijn bedrijf opbouwen. Dat waren nog eens tijden.
 
Gelukkig ging het vrij snel erg goed en kon ik al binnen 2 jaar verhuizen naar een 4x groter pand op een a-locatie in Baarn. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik heb veel lieve (vaste) klanten, ik hoor mooie en ontroerende verhalen, en mag geweldige opdrachten ontvangen. 
 
Bedankt, lieve mensen, voor de afgelopen 5 jaren. We gaan een feestje bouwen, er is taart en cadeau's... en dan gaan we weer stevig aan de slag, want we gaan doorrrrr!
 
CharlotteGa terug