sieraden ontwerp / reparatie, horloges

Charlotte Vogel

Eigenaar en edelsmid Charlotte Vogel komt als vrouw van een muzikant regelmatig in de nabijheid van podiumartiesten. Hierdoor is ze gefascineerd geraakt door de rol die een opvallend sieraad speelt in het imago van de artiest en de wijze waarop muziek invloed heeft op mode en accessoires. Zo heeft ze de connectie gemaakt tussen haar liefde voor het vak en het ontwerpen en maken van sieraden met een "funky touch".

Charlotte (1979) deed de Vakschool Schoonhoven. 

Eigenzinnig en authentiek op maat

Bij het creëren van haar "statement sieraden" op maat probeert ze intuïtief een balans te vinden tussen haar eigen inspiratie en de interpretatie van de klant. Daardoor zijn haar sieraden eigenzinnig en authentiek, waardoor de klant zich kan identificeren met het karakter van het sieraad. Alle sieraden zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste diamanten, Sterling zilver en 14, 18 of 22kt goud. Nooit zal iets verguld zijn zoals bij sommige andere juweliers/edelsmeden want: "All that glitters ain't gold" ...

Reparatie van horloges

Onze klokkenmaker/horlogier heeft zijn sporen in het vak verdiend. Of het een Zaanse of een Sallandse klok is, een Cartier of een Rolex... André reviseert en repareert alles.

 

Contact